T&C

1. COLLABORATION 

Mana-mana individu, peniaga atau syarikat boleh mohon untuk berkolaborasi dengan kami. Kami boleh menghadari sebarang event atau aktiviti tetapi hendaklah dalam bentuk win win situation yang tidak merendahkan mana-mana pihak (adil). 

2. CONTENT WRITER  

Mana-mana pihak atau syarikat yang mempunyai blog atau website, boleh meminta pihak pihak kami menyediakan artikel mengikut topik yang diinginkan untuk diterbitkan dalam blog / website milik sendiri tetapi penulisan adalah mengikut kreativiti kami sendiri. Walaubagaimanapun, kami akan ambil perhatian untuk segala idea yang klien kemukakan. 

3. ADVERTORIAL  

Mana-mana individu, peniaga atau syarikat boleh mohon untuk kami terbitkan sesuatu artikel / cerita yang telah disiapkan sendiri ke dada blog kami tetapi hendaklah dengan kadar harga yang sepatutnya. 

4. PRESS RELEASE 

Mana-mana peniaga atau syarikat boleh mohon kami terbitkan press release dalam bentuk artikel namun ianya perlu melibatkan sedikit imbuhan sebagai upah. Press release yang ingin diterbitkan secara percuma sama sekali tidak akan di layan.

5. REVIEW BY BLOGGER 

Mana-mana peniaga atau syarikat boleh mohon berkerjasama dengan seberapa ramai blogger yang diinginkan untuk servis review. Bayaran adalah mengikut kedudukan trafik sesuatu blog itu sendiri secara rundingan. Servis/produk yang mencurigakan, melanggar undang-undang, mempunyai aura negetif dan ada isu kontrovesi adalah tidak dibenarkan. 

6. CONTENT WRITER / GHOST WRITER 

Mana-mana pihak yang mahukan servis penulis, kami boleh sediakan. Sama ada untuk artikel biasa terbitkan di blog seseorang, press release untuk kegunaan mana-mana syarikat, penulisan ebook dengan ketebalan yang sesuai, penulisan buku dengan ketebalan yang sesuai dan sebagainya dari awal hingga akhir. Namun begitu, Anda hendaklah memberi segala info lengkap sebagai panduan. 

7. SOCMED ONLINE CLASS
Mana-mana individu yang berminat dengan dunia blog boleh memohon. Mana-mana blogger yang masih punya masalah dengan blog juga dialukan. Walaubagaimanapun, penyertaan sangat terhad dan perlu melepasi kriteria tertentu yang kami tetapkan. 

8. NO DIVA AND NO DRAMA 
Kami tidak menerima mana-mana pihak yang cerewet, high demand dan lain-lain sikap yang hampir dengannya. Kami lebih mengutamakan sikap humble, friendly dan tenang semasa berkerja. 

Lain-lain syarat semasa yang perlu akan diberikan semasa sesi perbincangan dan segala syarat sedia ada mungkin boleh berubah pada bila-bila masa tanpa sebarang notis. 

Terima Kasih.